Pages

Friday, June 20, 2008

baju "NO FEAR" VS "Fear ALLAH"
mana satu jadi pilihan?


Sahabat-sahabat sekalian apa khabar? masih sibuk dengan peperiksaan ya? hihi. Itulah putaran hidup kita kan, especially medical students macam kita nih, memang sedia terkenal dengan exam-oriented life.

Apapun, moga imtihan kali ini membuahkan benih tawakal dan menghidupkan pohonan taqwa kita padaNya. erm, rasanya jarang kita nak duduk bertafakur begini ketika di zon selesa kan? hihi. Tak mengapa-sekadar ingatan, untuk penulis juga sebenarnya.

Sebenarnya tujuan sebenar menulis hari ini mahu mempromosikan beberapa designs baju terbaru by Kiwi Group. Memandangkan pembaca blog ini terdiri daripada pelajar-pelajar luar negara (seperti kalian), amatlah besar harapan andai kita dapat sama-sama membantu business ini.

Kalau sahabat-sahabat berkenan boleh emel kepada saya atau berhubung terus dengan sahabat saya di Malaysia melalui ym beliau nukman_86.




baju "NO FEAR" VS "Fear ALLAH"
mana satu jadi pilihan?

jom, pakat beli ramai-ramai. Harganya rm 23. Size standard S,M,L,XL

Untuk para muslimat, sabar yea. Nanti kita cuba dapatkan yang labuh (paras lutut) dan berlengan panjang.. Insya allah.

4 comments:

3belas said...

camne nak dapat baju ni eh?bekenan jugop?boleh ambik kat malaysia ke?kow mu akan bawa ke sini?

dr muthiah said...

erm. berkenaan penghantaran tuh, insya allah boleh dirundingkan..

he said, it can be done by end of august, kalu utk kita-insya allah boleh disettlekan b4 pulang ke russia.. insya allah..

minte tolong sebar2kan utk bahagian boys deh.. jazakumullah khairan kathira

Anonymous said...

pecinta dakwah:

gmex,ada bg ym gua..aku rasa bek tuka order hantar ke email jer..

dr muthiah said...

emel ape?
da lupe-maaf