Pages

Saturday, March 22, 2008

kenangan terINDAH

phew~
alhamdulillah..da abes pun SH
37 org sume peserta..emm, more than i expect for sure
apart from that, wish dat sume dpt point yg BESAR di sebalik seruan ulama Al Maududi tersebut.
honestly, this is also my 1st tyme to have diz valueable pengisian completely selepas hajat tak kesampaian untuk menerimanya direct from ustaz mase g daurah d UK tempoh hari..=P
but its not a big deal, insya allah, moga apa yg mahu disampaikan oleh ulama terbilang tersebut jatuh terus ke hati saya dan sahabat2 d bumi Volgo ini dan sentiasa tersemat kukuh di dada..ameen

p/s: its 3:35am!my head is spinning and im afraid that i cant finish my 'history case' in tyme for i have to rush for my forum (done in conjunction wif MAULID RASUL 1428) wat to talk about?watch out gmex!!!

doakan saye ye esok..takut+malu+low self-esteem+sume2 bercampur2..sumenye sbb sy mmg tak berbakat nk jd public speaker..hihi.the bad side of me=P

6 comments:

halaa said...

hehe... tak pe, ya ukht... semua org ada kelemahan masing2... psst.. sy sendiri pun x bleh bukan stakat public speaking, tazkirah pun x berani. low self esteem.. hehe... tulis boleh la.. :P

drmuthiah said...

hehe tul tu dalili..
tak tau nape..maken sy besar..maken kelu lidah ini..huhu
alhamdulillah, it makes me feel better (comfortable) mosttimes=P
peliknye saye..kui3

amir said...

best jek gmex bagii...heheh..btul ni..

yang tibe2 de kluar cite muthiah tu..pakat ke?hehe...

drmuthiah said...

oh..rsenye kakma da pesan kt yaqin awal2..tue kami cuma jmput je lah dio kecek..

huhu..~

deeha said...

gmex sgt lembut berbicara=p

drmuthiah said...

haha
lawak la tue he'
kna blajo lg byak nie
nak kna menuntut dgn dr maza..heh heh