Pages

Wednesday, February 4, 2009

14

bismillahirrahmanirrahim...

lama tak menulis... :P
naverno, y menia syndrome 'post-exam'

tem bolee, nikto net doma.
vse v Germaniu yletali, uhu (T_T) kena tinggal!

on the other side, i become Yana's baby :P
spasibo Yane za vse - zavtrak (breakfast), snacks, ywin (dinner)

Hajat di hati nak bertungkus lumus habiskan Usul 20, tapi nampaknya harapan tinggal harapan... hehe. Asifah Kak Anis!

Cuti 14 hari ni, saya banyak habiskan fungsi mata (tengok movie)!
Kesimpulan: I'll name my 1st son Solahuddin, Insya Allah
Spasibo to Solahuddin (1963), Kingdom of Heaven (2005), 1st Knight (2005 kot), Saladin the animated series (2008), Arn-The Knight Templar (2008) dan documentaries seangkatan dengannya...

teringat exam Paediatrics tempoh hari (my 1st paper, sitted in Russian Languange) I am not sure did I light my night's candle to max or not :P to be honest the *malas old me (always) haunted myself :P
Kesimpulan: I wish to be a neonatalogist, Insya Allah

berbelas-belas Physiological and Pathological Reflex kanak-kanak dan baby yang kami hafal... enjoy these videos and check anak-anak (saudara *kalau belum kawen lagi, hehe) masing-masing ye. Then, consult me kalau ada masalah. heh heh



























4 comments:

aizadiha said...

banyaknye reflex die..
comey..rindu neonate

ya ukhti azimah,,,
jgn lah sedih ye..kite sama2 di jalan ini..org yang ditinggalkankan mungkin sebenarnye lebih kuat dan lebih himmah lagi=)

solahuddin..kawan baik tariq nnt ek?;)

13 said...

eh, dah citer anak dah korang ni..maju.eheh!

mujur tajuk entri ni bukan 13..

cuti abih baru dey lawat blog mu ni jimek..bagus video2 tu.buleh buat rujukan nanti.

dr muthiah said...

hehe

tariq dan solahuddin

so cute :) :) :) :)

insha allah... (T_T)

dr muthiah said...

hehe
matpi sebuk sokmo :)