Pages

Friday, August 29, 2008

segan atau keliru?

'Mung ado blog?'

'May I have your link, sis?'

'Suka menulis kan.. Jom join writer group kami'


Tak lupa juga bila baru-baru nie.. ada seorang sahabat lama request for one..

Sesungguhnya agak berat saya mahu menaip my blog link..

KENAPA?

Hati berkira-kira sendiri..

Entah kenapa kadang-kadang kita malu untuk berhadapan dengan suatu kenyataan (baca:komen rakan-rakan lama)

1. Ko dah berubah

2. You sound ..... sumthin!

3. Skemanya.. bored~

erm MAKA?

Saya mengambil keputusan menzahirkan diri..
Tak mampu berselindung di sebalik kelubung 'malu tak bertempat'

1. Yeah, its me now.

2. A bit changed. Pantai pun berubah kan?

3. I still have the sense wat!? d:)

Orang kata "Old Friends are like mirrors"
And I am fortunate enough to get one here, beside me..

4 comments:

Anonymous said...

"u don't have to be everybody..but to be ursef,be somebody..."

bes kan kata2 ni..so,4me..no need to bcome 'malu2 kucing' or wutever..klw perubahan itu cantik dipandangan Allah,maka insya allah ia jg cantik di pandangan manusia..satu lagi,sentiasa dapatkan fatwa dari hati anda..hehe..doakan beta yang nk fly ni..;-)

-kak ngah-didie-

dr muthiah said...

ins allah sis
istiqamah selalu!

hikari said...

heheh..xdela skema sgt pon..lepak je. jez dun be too stiff. let it all out. coz that is the Gmex that i know. =)

dr muthiah said...

erm,you are right anyway.

dan byak perkara that we do think when we start writing, do have a try!

and it is what make me up. =P