Pages

Monday, August 4, 2008

baju muslimah

Assalamualaikum wbt

Alhamdulillah, segala puji untukMu ya Rabbuna.. Hari ini saya dilapangkan masa untuk mengunjungi cc Bestari dotcom lagi, dan menulis lagi..

Asakan hebat daripada sahabah-sahabiah bloggers sesungguhnya buat saya makin bersemangat. Asifah jiddan untuk semua. Buat Cik Sha, Dr Amin, Yanis, drmuthiah di sini masih ada..tak lupa kalian semua cuma masih mencari topik-topik paling sesuai untuk dikongsi. Alfun mabruk ya semua atas kesudian dan kehebatan saudara saudari berceloteh di blog masing-masing.. Sukacita saya membelek blog kalian dan belajar pelbagai perkara baru.

Di sini ada beberapa designs baju labuh terbaru untuk para muslimah. Saya minta maaf kerana agak lambat update untuk baju muslimah. Untuk ikhwah, boleh rujuk my older post kalau mahu melihat designs t-shirt untuk kalian.










Buat pelajar-pelajar di Rusia, Volgograd terutamanya kalian boleh menghubungi saya untuk sebarang tempahan. Harga dalam lingkungan RM 35-40.
Handset : 019 3673287
Rumah : 09 6973602
YM : prof_gmex




















8 comments:

sinar_islami said...

salam..cntik baju..
yg hijau atas tu cantik..akak belanja la..

sama2 bina kekuatan..

dr muthiah said...

hihi..sha nie..
berminat tak sha?
leh jadi agent orang mesir..?
hihi
sama-sama bantu ekonomi dakwah.insya allah

Anonymous said...

salam..
sy huda,student um..
sy berminat nk beli t-shirt yg cumel2 tu =).mcm mane nk dptknnye ye?
by the way,sy blh jdi agent di um ;>

Anonymous said...

lpe plak.ni email sy:huda_ansor[at]yahoo.com.nnti dr muthiah tlg email sy ttg care pmbelian t-shirt2 tu ye.syukran =)

dalili said...

ehm... cam berminat je... hehe...

dr muthiah said...

ye ker cik dalili..hihi
org balik rusia,baru die balik msia..
nie nak merajuk nie.. d:)

dalili said...

lah~~ org baru balik outstation~ tetiba ada org merajuk plak~ haih~ gak bisa begini nih~ hehe... x pe, semoga Allah mempertemukan kita suatu hari nanti... sama2 kita berdoa.. kalau x di dunia, di syurgaNYA nanti insyaAllah~

dr muthiah said...

huhu
baek buk